Over ons

Het team van Watisgenomics.nl bestaat uitsluitend uit mensen die gefascineerd zijn door de ontwikkelingen die zich de afgelopen jaren hebben voorgedaan op het gebied van genomics. Door onze interesses met elkaar te delen hebben we een volledige en informatieve website op weten te richten die informatie biedt aan alles en iedereen die nieuwsgierig is naar genomics. Ons team is de afgelopen jaren uitgebreid en op die manier willen we een steeds groter bereik realiseren. Mede daarom willen we ons aanbod met relevante onderwerpen ook continue blijven uitbreiden.

Van forum naar website

De website van Watisgenomics.nl begon enkele jaren geleden als forum op het gebied van genomics. De term was destijds nog erg onbekend. Zodoende kreeg het forum op het begin ook nauwelijks tot geen aandacht. Echter, naarmate de ontwikkelingen op het gebied van genomics steeds sterker toenamen, groeide de aandacht voor het forum mee. Doordat we op termijn steeds vaker te maken kregen met dezelfde vragen, hebben we destijds met een select groepje besloten om het forum om te zetten naar een gebruiksvriendelijke website die geraadpleegd kan worden om informatie bij elkaar te doen op het gebied van genomics. Door de diverse onderwerpen die besproken worden proberen we de meest voorkomende vragen op het gebied van genomics weg te nemen.

Alsnog vragen? Geen probleem!

Het kan voorkomen dat je tal van vragen hebt na het raadplegen van één van onze artikelen. Het is en blijft namelijk een erg complex onderwerp dat volop in ontwikkeling is. Stel je vraag snel en eenvoudig via de online contactpagina op onze website. Ons team doet er vervolgens alles aan om zo snel en correct mogelijk met je in contact te treden.

Uw advertentie hier?